Flyttfirma Bromma

Flyttfirman du kan lita på | 0760-070 898

Våra tjänster

Komplett flyttservice i Bromma är aldrig längre bort än ett telefonsamtal till oss. Vi flyttar inte bara dina saker från en plats till en annan – vi tar fram en helhetslösning anpassad efter dina eller ditt företags behov. Alla kunder är olika, men lika viktiga för oss oavsett uppdragets omfattning.

Utöver flytt och transport ingår följande i vårt breda tjänsteutbud:

  • Packning, uppackning och montering – För att dina föremål ska flyttas så effektivt och säkert som möjligt åtar vi oss gärna att packa hela eller delar av ditt bohag eller ditt kontor. Våra diplomerade packmästare vet hur man packar tryggt och säkert utan att något utrymme i transportbilen går till spillo.

  • Flyttstädning – Det är alltid viktigt att flyttstädningen utförs enligt konstens alla regler. Vi är proffs på flyttstädning och lämnar nöjd kund-garanti så att du kan slappna av och känna dig trygg med att resultatet blir godkänt.

  • Magasinering - Förvara dina ägodelar säkert i våra övervakade och uppvärmda förvaringslokaler. Vi tar hand om transporten av dina saker från ditt hem till våra magasin. När du vill hämta dina föremål kan vi givetvis leverera dem till dig.

 

flytta med familj

Flytt och flyttstädning från ett enda ställe! Välj oss!