Flyttfirma Bromma

Flyttfirman du kan lita på | 0760-070 898

Om företaget

Trasfy AB har djup och bred erfarenhet av att flytta åt både privatpersoner och företag, i såväl Bromma som i andra delar av Stockholm och Sverige. Vi lägger alltid ner samma omsorgsfulla arbete oavsett uppdragets storlek och omfattning. Det är helt upp till våra kunder vilka tjänster som ska ingå i flyttuppdraget.

Vår prissättning är helt transparent. Våra offerter och prisuppskattningar baseras alltid på gedigen erfarenhet av liknande uppdrag och priset på fakturan hamnar vanligen nära prisuppskattningen, förutsatt att vi har all nödvändig information till vårt förfogande.

Vi erbjuder flexibel och säker magasinering för allt från hela bohag till enstaka föremål. Vi tar hand om hela processen – från att hämta dina möbler och tillhörigheter till att se till att de alltid är lättillgängliga för upphämtning. När du vill ha tillbaka dina saker, ordnar vi givetvis med transport till dig. Våra lagerlokaler är uppvärmda och utrustade med övervakning dygnet runt, så att du kan känna dig trygg när du magasinerar hos oss.

Tack vare våra erfarna förare och vår omfattande fordonsflotta kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom åkeri; godstransport, expressleveranser och distributionsleveranser. Vårt motto är att alltid hålla tidsscheman och säkerställa att varje leverans når fram i perfekt skick.

Vi följer rådande kollektivavtal och är ansvarsförsäkrade för att garantera såväl kundens som de anställdas säkerhet!

Välkommen till Trasfy för en säker flytt och transport inom den destinerade tidsramen.

 

 

 

Flytt och flyttstädning från ett enda ställe!