Flyttfirma Bromma

Flyttfirman du kan lita på | 0760-070 898

Komplett flyttservice

Vi är en flyttfirma i Bromma som anpassar våra tjänster efter kundens behov och tar fram en servicelösning som passar just dig, oavsett dina behov och förutsättningar. Det innebär att du inte behöver fundera över hur de olika delarna av projektet ska organiseras – kontakta oss för en offert på en komplett lösning.

Naturligtvis är vi i första hand en mycket erfaren och seriös flyttfirma, som arbetar efter Konsumentverkets riktlinjer Bohag 2011. Det betyder att du inte behöver oroa dig för några obehagliga överraskningar i samband med flytten. Kontakta oss så kan vi ge dig referenser till ett flertal nöjda kunder som redan har utnyttjat våra flyttjänster.

flytta lägenhet

Inte störst, men bäst!

Vi är flexibla och erbjuder tjänster som passar dig. Många av våra kunder väljer att packa själva, annars överlåter du med fördel uppdraget till våra diplomerade packmästare. De ser till att packningen genomförs på det säkraste och mest praktiska sättet. Då är dessutom dina föremål försäkrade fullt ut under hela flytten, om det mot förmodan skulle hända en olycka. Vad vi ska packa är också upp till dig som kund – om du föredrar att vi bara packar en viss del av bohaget och du sköter resten själv går det också alldeles utmärkt.

När flytten är klar kan vi dessutom hjälpa dig med det som många, av förklarliga skäl, upplever som den tråkigaste delen av att flytta – städningen. Vi erbjuder flyttstädning med 100 % nöjd kund-garanti. Våra medarbetare har omfattande erfarenhet av flyttstädning specifikt och vi kan därför bokstavligen garantera att både du och nästa hyresgäst eller ägare blir nöjd med resultatet. Glöm ej att när det kommer till våra flyttjänster är minsta debiterade arbetstid 2 timmar.

flyttstäd bromma

Vi flyttar även ditt företag i Bromma

Vi vänder oss inte enbart till privatpersoner. Ett av våra vanligaste uppdrag är kontorsflytt, där vår omfattande erfarenhet av effektiv logistik verkligen kommer till sin rätt. För många eller rent av de flesta företag är det en lönsam affär att anlita ett flyttföretag, eftersom du och dina medarbetare snabbt kan vara igång med arbetet igen i de nya lokalerna.

Alternativet – att hantera flytten internt – innebär en dubbel kostnad för företaget, då kärnverksamheten måste pausas under flytten samtidigt som medarbetarna lyfter lön som vanligt. Fortsätt istället att göra det du är bäst på så gör vi det vi är bäst på – alla vinner!

Ledordet vid en kontorsflytt är planering. Vi ser till att företagets utrustning märks och packas rätt, och hamnar på rätt plats i de nya lokalerna. På så sätt minimeras risken för stopp i kärnverksamheten och du sparar pengar. Eftersom vi erbjuder fullservice även i det här fallet kan du tryggt överlåta all planering, packning, mellanlagring, leverans, uppackning, montering av kontorsmöbler och även städningen till oss. Arbetet utförs på den tid som passar företaget bäst.

Flytt och flyttstädning från ett enda ställe! Välj oss!